Skvělá zpráva pro všechny stávající i budoucí studenty cizích jazyků. Balloon Agency byla exkluzivně oslovena týmem vývojářů nového internetového vyhledáváče pro zájemce jazykových kurzů, služeb jazykových škol, jazykových zahraničních pobytů a služeb jazykových agentur.

O jakou službu se jedná?

Developerský tým připravující katalog a vyhledávač škol, učitelů a agentur cizích jazyků, nás po pečlivé úvaze a předešlé komunikaci oslovil ke spolupráci ve vývoji unikátní služby českého internetu, která má za cíl usnadnit a uspokojit vzrůstající poptávku po jazykovém vzdělávání. Výhodou bude snadná orientace, kontaktování a rychlá komunikace mezi zájemci o jazykové služby a jejich zprostředkovatele. Zajímavými funkcemi webu jsou například hodnocení zprostředkovatelů jazykových služeb samotnými studenty, jejich snadné kontaktování a výběr místa na mapě. Internetové stránky jsou stále v přípravách a jejich zveřejnění ještě nějakou chvíli potrvá.

Jak pomůže Balloon Agency?

Po vzájemné komunikaci s týmem vývojařů připravovaných internetových stránek, kdy jsme byli nápomocni nejen vlastními zkušenostmi z oblasti jazykového vzdělávání, ale také po technické stránce webové aplikace. Společně jsme si dali za úkol vytvořit webové stránky pro širokou veřejnost, jejichž cílem bude doplnit a vylepšit současný stav na českém internetu. Budoucnost, kterou vidíme v celém projektu, jsou především doporučení služeb opravdových a spokojených klientů/zákazníků, která usnadní rozhodování při výběru správné služby ostatním lidem.

Máme obrovskou radost, že jsme byli exkluzivně osloveni právě my v Balloon Agency. Dostali jsme tak unikátní příležitost se podílet na něčem novém a dokázat tak, že naše podnikání v oboru jazykového vzdělávání má opravdu smysl.

Váš Tým Balloon Agency – Jazykové pobyty