KategoriePress Release / Blog / Akční nabídky
Vyberte si ze široké nabídky destinací jazykových pobytů ve Velké Británii od jazykové agentury Balloon Agency

Zbývají necelé čtyři měsíce do zahájení letních prázdnin 2019. V letošní roce jsme pro studenty anglického jazyka připravili hned několik novinek a jednu velkou speciální akci.

Letní období patří k nejoblíbenějším obdobím v roce a studenti anglického jazyka z celého světa vybírají ze široké nabídky kurzů jazykových škol ve Velké Británii. Jedná se tak o již tradiční spojení cestovatelských zážitků spojenou se vzděláváním v zahraničí, na které jsme v Balloon Agency skvěle připraveni vlastním výběrem akreditovaných jazykových škol a dostupných jazykových kurzů s ubytováním.

V nabídce naší cestovně vzdělávací agentury objevte top destinace vašeho dalšího kroku ve vzdělávání anglického jazyka. Osm stávajících míst jazykových pobytů v letošním roce rozšiřujeme o další čtyři oblíbené lokality mezi studenty z celého světa! Kromě Bournemouth, Brighton, Lodýna, Manchesteru, Oxfordu, Edinburghu, Dublinu a Yorku se s námi můžete nově také vydat na cestu za vzděláním do Bristolu, Cardiffu, Portsmouth a Southampton.

Jak jste na tom vy? Upřednostňujete intenzivní jazykový pobyt s pěší dostupností na písečnou pláž nebo dáváte přednost ruchu metropole?

OBLÍBENÉ MEZI STUDENTY

GENERAL ENGLISH

Jazykové kurzy obecné angličtiny rozvinou vaše praktické komunikační dovednosti v mluvení, psaní, čtení a poslechu.

VELMI INTENZIVNÍ KURZ

Velmi intenzivní jazykové kurzy obecné angličtiny (General English) pro maximální ponoření se do studia anglického jazyka

PŘÍPRAVNÉ JAZYKOVÉ KURZY

Přípravné jazykové kurzy, které vám usnadní získání jazykového certifikátu, který potřebujete (FCE,CAE,IELTS)