Jazykový pobyt pro mladé fotbalisty

KategoriePress Release

Využijte speciální nabídku jazykového pobytu pro děti a dospívající, kteří mají rádi fotbal a chtějí se přitom učit anglický jazyk. Dvoutýdenní jazykový pobyt v Bournemouth zacílený pro mladé sportovce je tady!

Termíny a Místo konání

Nástupní termíny dvoutýdenního jazykového pobytu pro mladé fotbalisty pro rok 2017 jsou 3. července a 23. července. Skupinové jazykové pobyty mají tu možnost využít i dalších termínů. Jazykové pobyty začínají vždy v pondělí, s příjezdem do hostitelské rodiny, den před zahájení jazykového kurzu, tedy v neděli. Jazyková škola se nachází nedaleko centra Bournemouth.

Škola

Škola Anglo-Continental (www.anglo-continental.com) je akreditovaná mezinárodní organizací British Council s více než 65 lety praxe v oboru a 400,000 studenty 120-ti různých národností. Kampus školy Anglo-Continental patří k těm největším ve Velké Británii s moderním vybavením. Více…

Cena

Cena celého fotbalového jazykového kurzu na dva týdny, včetně ubytování v hostitelské rodině je rozdělen do dvou skupin podle věku studentů.

Studenti ve věku od 10-ti do 15-ti let: £ 1,704

Studenti ve věku od 16-ti do 19-ti let: £ 1,544

(Cena zahrnuje snídaně a večeře v hostitelské rodině s lehkým obědem o víkendu; obědy během studijního týdne k zakoupení ve studentském centru areálu školy).

Doprava a pojištění

Dopravu si každý student zajišťuje sám. Jízdenky online do Londýna můžete zakoupit díky našemu partnerovi na našem webu (Ceny již od 890,- Kč). Z Londýna do Bournemouth se k nám jednoduše dopravíte autobusem National Express (Cena jízdenky cca £15). V případě potřeby s dopravou samozřejmě poradíme s možností rezervace autobusového spojení z letiště do Bournemouth přes stanici Victoria Station v Londýně (Cena cca £30). Zajišťujeme také dopravu osobním automobilem z jakéhokoliv londýnského letiště přímo k hostitelské rodině za £99Cestovní pojištění je možné sjednat online na našich internetových stránkách.

Dodatečné informace

1. Počet lekcí týdně – 20
  2. Fotbalový kit jazykové školy Anglo-Continental
  3. Dvě celodenní exkurze (Londýn, Wembley stadion)
  4. Denní a odpolední sociální aktivity
  5. Přátelský fotbalový turnaj
  6. Návštěva stadionu fotbalového týmu Premier League AFC Bournemouth
  7. 5 lekcí fotbalu s plně kvalifikovanými trenéry anglické fotbalové asociace
  8. Asistenční linka 24/7

Postup objednávky

Jednoduše nás kontaktujte a my rádi zodpovíme všechny vaše dotazy. Kontaktní informace jsou na hlavní stránce ZDE najdete je úplně dole.

20. 1. 2019

Úrovně anglického jazyka

Zařazení studentů podle úrovně anglického jazyka patří, dá se říci, k úplně...

3. 7. 2018