Co je hostitelská rodina

KategoriePress Release / Blog / Informace

Co je hostitelská rodina a proč si vybrat právě ji, pokud se chystáte na jazykový pobyt do Velké Británie?

S pojmem “hostitelská rodina” se při výběru jazykového pobytu v Anglii (ale i kdekoliv jinde v zahraničí) setkáte jako s nejčastěji doporučovanou formou ubytování v zahraničí, a to nejenom jako student.

V Balloon Agency tuto formu ubytování doporučujeme nejčastěji. Studenti tak mohou poznat skutečnou tvář domácího prostředí, naučit se novým výrazům a procvičit angličtinu i mimo studijní dobu s rodilými mluvčími. Hostitelské rodiny mohou být v podstatě jakéhokoliv druhu. Může se jednat o pracující páry, rodiny s dětmi, ale i seniory.

Téměř všechny hostitelské rodiny se nacházejí v pěší dostupnosti školy. Výjímkou však tvoří letní měsíce, jakožto velmi oblíbené, kdy je nutné počítat i s dostupností hromadnou dopravou v délce až 30 minut. Cena za ubytování zahrnuje polopenzi anebo plnou penzi, v závislosti na možnostech hostitelské rodiny a vašich požadavků.

Některé hostitelské rodiny nabízejí nadstandartní formu ubytování s vlastní koupelnou a televizí přímo v pokoji. V těchto případech se můžete setkat s označením “Executive“, které máme případě zájmu také v nabídce pro naše zákazníky. Podmínky ubytování jsou pravidelně kontrolovány a pečlivě vybírány školami a námi.

Výhody výběru hostitelské rodiny

– Přátelská atmosféra

– Zdokonalování jazyka

– Ubytování se stravou

– Cena

KONTAKTUJTE NÁS

Nechte si nezávazně spočítat cenu vašeho jazykového pobytu včetně ubytování vyplněním jednoduchého formuláře. A to ať už jde o certifikovaný jazykový kurz, jazykový kurz běžné angličtiny nebo kurz specializovaný.

10. 8. 2019

Ušetřete za jazykový pobyt

Ušetřete za jazykový pobyt s Balloon Agency díky směnnému kurz. Jazykový kurz v...

13. 6. 2019