Časté otázky a odpovědi

KategoriePress Release / Informace

Souhrný seznam častých otázek a odpovědí o jazykových pobytech v Anglii na jednom místě. Chybí-li něco důležitého, napište nám a my rádi novou informaci zveřejníme. (Tento příspěvek v blogu byl vydaný v roce 2017. Pro aktuální informace dotazů a odpovědí na ně klikněte SEM)

Je to jednoduché, pokud jste si vybrali školu a typ kurzu, v které chcete studovat, kontaktujte nás. Provedeme rychlou kalkulaci a obratem zašleme nabídku zpět.
Letecky nejblíže k místu konání jazykového pobytu, nebo autobusem na Victoria Station v Londýně. Rezervace lokálních jízdenek potřebné pro dopravu po Velké Británii samozřejmostí. Samozřejmostí jsou asistované služby, které nabízíme v podobě transferu na letiště a zpět, popř. vyzvednutí z jakékoliv destinace v UK. Zarezervování jízdenky v UK je v případě potřeby samozřejmostí. U skupinových a školních zájezdů dopravu zajišťujeme individuálně.
Nejčastěji využívaným typem ubytování jazykového pobytu jsou hostitelské rodiny, které jsou z ekonomického hlediska nejvýhodnější. Hostitelská rodina navíc zpravidla zajišťuje i stravování v podobě snídaně a večeře. Další výhodou je poznání běžného života a zvyků v UK. Dalším hojně využívaným typem ubytování, oblíbený nejenom u našich firemních klientů je pronájem hotelového pokoje. ALERGIE: V případě speciální diety (např. bezlepková, vegetariánstí apod.), je nutné nás předem informovat, stejně tak o skutečnosti alergie na domácí mazlíčky, které hostitelské rodiny mívají (pes, kočka...).
Zpravidla platí, že se Balloon Agency a jazyková škola snaží ubytovat studenty co nejblíže. V sezónních měsících může být dojezdová vzdálenost až 45 minut.
Výuka probíhá zejména dopoledne, v sezóně z pravidla i v odpoledních hodinách. Studijní materiály zajišťuje škola a tak vám skutečně s sebou stačí zabalit pouze tužku a papír. Každá škola pořádá vlastní sportovní aktivity a zábavu. Navíc, zpravidla o víkendech, pořádá škola výlety nejenom do Londýna, ale také po okolí (výlety jsou zpoplatněny, není-li uvedeno jinak). Individuální skupinové výlety zajišťujeme na požádání.
Zaměřte se na vaše priority. Chcete se zaměřit na všeobecnou angličtinu nebo hledáte kurz pro profesionály? Uvažujete o přípravném kurzu ke složení mezinárodního certifikátu jako např. FCE, CAE a jiné? Minimální délka jazykového pobytu je jeden týden až dva týdny, nicméně doporučujeme zvážit delší dobu, pro maximální dosažené výsledky.
Cenu za vámi vybraný jazykový pobyt je nutné uhradit minimálně čtyři týdny před odjezdem. V případě potřeby částečného uhrazení za ubytování nebo školné dříve, vás předem informujeme.
V současné době přijímáme platby pouze na náš bankovní účet ve Velké Británii v Librách a v Německu v Eurech. Příjem plateb v Českých korunách připravujeme, stejně tak jako platební terminál přímo na našem webu. Klientům doporučujeme platby realizovat přes služby TransferWise nebo služby Revolut.
Ceny návrhů jazykových kurzů a ubytování zasíláme v Librách Šterlinků, abychom tak předešli nepříjemné situaci, která by mohla nastat v případě změny směnného kurzu. Změna ceny může také nastat v případě zaslání chybné kalkulace služeb na naší straně. O takové změně vždy předem informujeme před úhradou částky zajišťující jazykový kurz a ubytování. (Před potvrzením zaslaného návrhu ještě vše pečlivě kontrolujeme)
Ano, samozřejmě. Nabízíme možnost zakoupení dárkové šeku, neboli voucheru, v hodnotě £200, £500, £1000. Máte-li zájem nebo představu o jiné formě dárkového cetifikátu, např. s konkrétním jazykovým pobytem, konkrétním přáním ke speciální příležitosti, jako firemní benefit a podobně, velice rádi vám vyjdeme vstříc. Jednoduše nás kontaktujte.
Pro novinky a speciální nabídky sledujte naše internetové stránky a facebookové stránky Balloon Agency - Jazykové pobyty
Ano a to v Bournemouth na jihu Anglie. Sídlíme v místě a díky tomu nabízíme jedny z nejlepších služeb, které na trhu s jazykovými pobyty najdete. Stoporocentní podporu a osobní jednání je v těchto částech Velké Británie samozřejmostí.
Nabízíme exkluzivní a cenové výhodný jazykový pobyt pro seniory 50+ v délce na jeden až čtyři týdny.
Organizujeme jak školní zájezdy, tak i jazykové pobyty pro skupiny, také firemní a korporátní klientelu.
Spolupracujeme s jazykovými školami, které nabízejí jazykové pobyty pro rodiny s dětmi.
Je nám líto, ale bohužel nikoliv. Důvody jsou prosté. Zakládáme si na tom, být šetrní k životnímu prostředí. Jednorázové katalogy, ať už na celou sezónu nebo jenom jako reklamní tiskoviny tedy nepřipadají v úvahu. Postupně pracujeme na našem webu tak, aby z něho byl plnohodnotný katalog se snadným vyhledáváním.

9. 3. 2019

Letní jazykové pobyty od Balloon Agency - Ideální čas pro výběr vzdělávacích...

28. 2. 2019

Skvělá novinka