BALLOON AGENCY STARTUJE NA NOVÉM WEBU

KategoriePress Release

Společnost Balloon Agency se v květnu tohoto roku představila v novém kabátě, a rozhodně se nejedná o levný kabát. V přepočtu z plánovaných 1.8 milionu Britských Liber Sterlingu interních cash investic se náklad společnosti ke konci samotného projektu před spuštěním vyšplhal na celkových 54.899.540 českých korun při aktuálním kurzu měn a zaměstnala celkem 3 světově působící mediální giganty. Součástí tohoto projektu bylo i samotné oživení značky, a to poprvé od roku 2006, kdy byla společnost Josefem Hejcmanem založena.

Se spuštěním nového webu společnosti, BalloonAgency.cz (Nasdaq: BANY) zahájila svou první verzi služby BalloonAgency.cz Travel Services, platformu pro vytváření inovativních cestovně vzdělávacích řešení a služeb navržených speciálně pro vášnivé cestovatele, zodpovědné manažery a studenty cizích jazyků.

Pomocí cestovně vzdělávacích služeb BalloonAgency.cz (www.BalloonAgency.cz/kurzy/) mohou studenti cizích jazyků sami sebe plně rozvíjet v rámci nově poskytnutých možností po jazykové, komunikační i profesní stránce, která jim umožní efektivně rozvinou mnoho unikátních charakterových vlastností, vlastních talentů a eliminovat mnoho vlastních vnitřních bloků či předsudků a efektivním networkingem si vytvářet a rozšiřovat svou základnu kvalitních a užitečných kontaktů, a to prvním krokem vedoucím přes naše nové webové rozhraní BalloonAgency.cz.

“Zavádíme na trh zcela inovativní platformu v segmentu cestovního ruchu – pro nás to je důležitý začátek a nový směr,” řekl Josef Hejcman, zakladatel a generální ředitel společnosti BalloonAgency.cz. “Studenti cizích jazyků nyní mohou plně rozvíjet svůj osobní potenciál a otevřít si tak více dveří, ať už chtějí dosáhnout v životě či kariéře čehokoli, a to jen díky této nové platformě BalloonAgency.cz, kterou jsme na světový trh zavedli již v roce 2006.”

“Mezi mnoho funkcí platformy BalloonAgency.cz patří procesní řízení, kde se o vše staráme my za klienta od počátku až do konce, ale i poté. Konstantně nasloucháme našim zákazníkům a klientům ohledně jejich potřeb a očekávání a stále vše plně adaptujeme dle technických možností na klienta.”

“Webové služby společnosti BalloonAgency.cz využívají rozsáhlé spektrum informací o produktech, které jsou již k dispozici na svých cestovně vzdělávacích stránkách, a stávají se zdrojem pro vývojáře i uživatele,” řekl Josef Hejcman, generální ředitel společnosti The 4Biz Group company. “Jedná se o významný krok vpřed v příští generaci programovatelného internetu.”

Webové služby BalloonAgency.cz jsou k dispozici zdarma. Je také integrován s programem BalloonAgency.cz Associates Program (http://www.BalloonAgency.cz/associates), který umožňuje webovým stránkám vybírat poplatky za referování z nákupů na BalloonAgency.cz přes odkazy na jejich cestovně vzdělávacích stránkách. Výkonná kombinace cestovně vzdělávacích služeb BalloonAgency.cz a programu Associates umožní vývojářům začlenit do svých cestovně vzdělávacích stránek více funkcí BalloonAgency.cz, což nakonec přinese více provozu a více poplatků.

O programu BalloonAgency.cz Associates Program:

Spuštěn v roce 2006, program BalloonAgency Associates® je jedním z předních světových affiliate marketingový programů na světě. Webové stránky, které jsou součástí programu BalloonAgency Associates, mohou vydělat až 17% z prodeje generovaných návštěvníky na aktuálních jazykově vzdělávacích zahraničních kurzech ve všech lokalitách Balloon Agency. V současné době se více než 800 000 webů zapsalo do programu BalloonAgency Associates® po celém světě.

O společnosti BalloonAgency.cz:

BalloonAgency.cz, společnost žebříčku Fortune 500 se sídlem v Bournemouth a v Praze, otevřela své virtuální dveře na World Wide Web v červenci 2006 a dnes nabízí největší výběr cestovně vzdělávacích zahraničních kurzů a destinací na světě. Společnost BalloonAgency.cz usiluje o to, aby byla celosvětově nejvíce orientovaná na zákazníky, kde zákazníci mohou najít a objevit vždy něco, co mohou vždy nakupovat online, a co vždy rozvine u zákazníků jejich jazykové, komunikační i profesní stránku, rozvinout mnoho unikátních charakterových vlastností, vlastních talentů a eliminovat velké množství vlastních vnitřních bloků či předsudků.

BalloonAgency.cz provozuje mezinárodní cestovně vzdělávací stránky: www.balloonagency.ca, www.balloonagency.co.uk, www.balloonagency.de, www.balloonagency.fr a www.balloonagency.co.jp V rámci finanční skupiny The 4Biz Group company spravuje internetový mediální server (www.oz1.cz), komplexní a autoritativní zdroj informací o více než 300 000 titulech a necelé 1 miliardě svých běžných návštěvníků a předplatitelů.

Toto oznámení obsahuje výhledová prohlášení. Skutečné tržní výsledky se mohou výrazně lišit od očekávání dat. Tato výhledová prohlášení zahrnují rizika a nejistoty, mezi něž patří mimo jiné rizika spojená s potenciální budoucí konkurencí, budoucími strategickými aliancemi a podnikovými kombinacemi, sezónností, potenciálními výkyvy provozních výsledků a s tempem růstu, s cenami, řízením potenciálního růstu, přerušením systému, mezinárodní expanzí, spotřebitelskými trendy, s budoucími optimalizacemi operačního centra společnosti, s inventářem, s omezenou provozní historií, s vládními zákonnými regulacemi a způsoby managementu DPH, zákaznickými finančními podvody a platbami na vrub BalloonAgency.cz a novými obchodní tržními oblastmi.

20. 1. 2019

Úrovně anglického jazyka

Zařazení studentů podle úrovně anglického jazyka patří, dá se říci, k úplně...

24. 4. 2018