Co je hostitelská rodina a proč si vybrat právě ji, pokud se chystáte na jazykový pobyt do Velké Británie?

S pojmem “hostitelská rodina” se při výběru jazykového pobytu v Anglii (ale i kdekoliv jinde v zahraničí) setkáte jako s nejčastěji doporučovanou formou ubytování v zahraničí, a to nejenom jako student.

V Balloon Agency tuto formu ubytování doporučujeme nejčastěji. Studenti tak mohou poznat skutečnou tvář domácího prostředí, naučit se novým výrazům a procvičit angličtinu i mimo studijní dobu s rodilými mluvčími. Hostitelské rodiny mohou být v podstatě jakéhokoliv druhu. Může se jednat o pracující páry, rodiny s dětmi, ale i seniory.

Téměř všechny hostitelské rodiny se nacházejí v pěší dostupnosti školy. Výjímkou však tvoří letní měsíce, jakožto velmi oblíbené, kdy je nutné počítat i s dostupností hromadnou dopravou v délce až 30 minut. Cena za ubytování zahrnuje polopenzi anebo plnou penzi, v závislosti na možnostech hostitelské rodiny a vašich požadavků.

Některé hostitelské rodiny nabízejí nadstandartní formu ubytování s vlastní koupelnou a televizí přímo v pokoji. V těchto případech se můžete setkat s označením “Executive“, které máme případě zájmu také v nabídce pro naše zákazníky. Podmínky ubytování jsou pravidelně kontrolovány a pečlivě vybírány školami a námi.

Výhody výběru hostitelské rodiny

– Přátelská atmosféra

– Zdokonalování jazyka

– Ubytování se stravou

– Cena

Sdílejte tento článek s rodinou a přáteli na :

Mohlo by Vás také zajímat

3. 7. 2018

BALLOON AGENCY STARTUJE NA...

Společnost Balloon Agency se v květnu tohoto roku představila v novém kabátě, a...

5. 6. 2017

Jazykový pobyt pro seniory

Pokud je vám padesát let a více, s naším exkluzivním jazykovým pobytem pro seniory...

25. 5. 2017

Časté otázky a odpovědi

Souhrný seznam častých otázek a odpovědí o jazykových pobytech v Anglii na jednom...

2. 5. 2017

Jazykový pobyt pro mladé...

Využijte speciální nabídku jazykového pobytu pro děti a dospívající, kteří...

3. 1. 2017

Jak to vypadá v Bournemouth...

Bournemouth je skvělým místem pro studium angličtiny nejen v letní sezóně, ale...

26. 6. 2016

Velmi intenzivní jazykový...

Pro ty z vás, kteří si neví rady jaký jazykový kurz vybrat, máme tip na jeden z...

Okomentovat

Centrální vedení Praha Divize zákaznické podpory Balloon Agency® | Easy Way to Study English™
Napište nám, o jaký kurz, lokalitu, popř. školu máte zájem. Jeden z našich kolegů z týmu pro daný region Vás bude kontaktovat nejpozději do 24 hodin.